مهاجرت از طریق تحصیل فرزند ، در این مطلب قصد داریم به این مطلب بپردازیم. از ابتدای عمر بشریت، انسانهای بیشماری به امید داشتن زندگی بهتر و آیندهای روشنتر، مهاجرت از محل زندگی خود بهسوی سرزمینهای تازه و ناشناخته را تجربه کردهاند. امروزه بسیاری از مهاجران برای به دست آوردن نیازهای اولیه زندگی، همچون کاری بهتر، آرامش بیشتر، استفاده از امکانات غذایی فراوانتر، دوری از جنگ و غارت و کمبود امکانات اولیه زندگی دست به مهاجرت از زادگاه خود میزنند.
برخی دیگر اما برای کسب رفاه بیشتر قدم در این راه میگذارند. آنان به دنبال خدمات درمانی بالاتر، استفاده از توانمندیهای بیشتر تحصیلی و آموزشی، موفقیت در کسب شغلی بهتر و درآمدی شایستهتر، فرار از محدودیتهای محیطی، کسب آزادیهای فردی و… بسیاری از موارد دیگر هستند و سفری همیشگی از زادگاه خود را ترجیح میدهند. در این دسته، بسیاری ترجیحشان به مهاجرت از طریق تحصیل فرزند است تا هم کودک خود را به سمت درستی هدایت کنند و هم خود بهواسطه ادامه تحصیل فرزند، راهی به خارج از مرزها بیابند.
مهاجرت و تحصیل فرزندان
مهاجرت از طریق تحصیل فرزند یکی از روشهای پرطرفدار برای کوچ کردن بهسوی سرزمینهای نو است؛ کشورهایی که فرصتهای تحصیلی و راههای پیشرفت علمی زیادی را جلوی پای کودکان و نوجوانان میگذارند. اگرچه امروزه دنیا با پیشرفتی عظیم و سرعتی سرسامآور بهسوی دهکده جهانیشدن پیش میرود و مرزبندیها دیگر همچون سابق نیست، اما عطش پیشرفت هرگز خاموش نگردیده و شوق دیدن و تجربه کردن همچنان در هر کودکی زنده و شعلهور است.
به همین علت، کشورهای بسیاری هستند که از این علاقه و شوق به نحو تحسینبرانگیزی استقبال کرده و با ایجاد راههای مهاجرتی مختلف اعم از مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، مهاجرت از طریق جذب سرمایه، مهاجرت حرفهای و کاری، جذب نخبگان علمی و غیره، اجازه ورود به مهاجران را داده و سبب ارتقای دوطرفه جوامع مهاجرین و کشورهای مهاجرپذیر میشوند.
ذکر این نکته ضروری است که مهاجرت از طریق تحصیل فرزندان، صرفاً کودکان و نوجوانان زیر 18 سال تمام را شامل میشود؛ فرزندانی که هنوز وارد دانشگاه نشده و امکان و توانایی زندگی مستقل را ندارند. درصورتیکه فرزند بالای این سن بوده و آماده ورود به دانشگاه یا بازار کار باشد، نیازی به حمایت والدین نداشته و این مقوله مختص چنین افرادی نخواهد بود.
ویزای دانشآموزی
گرفتن ویزای دانشآموزی اولین قدمی است که برای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند باید برداشت. در واقع گرفتن ویزای تحصیل در مدارس کشورهای خارجی، همان مجوز تحصیل یا سندی است که از طرف اداره مهاجرت و سفارتخانه آن کشور به افراد متقاضی داده میشود تا با استفاده از آن، فرزندان و دانش آموزان سایر کشورها بتوانند در مدارس دولتی و غیردولتی کشور مقصد به تحصیل و ادامه آن، اقدام کنند.
بهطورمعمول تحصیل در دورههای کمتر از شش ماه، نیاز به درخواست ویزای تحصیلی ندارد. بهعنوانمثال گذراندن دورههای زبان انگلیسی یا دورههای فنی حرفهای، کمتر از شش ماه، نیاز به مجوز ندارد؛ اما برای کودکان و نوجوانان زیر هجده سالی که میخواهند در مدارس کشور مقصد ادامه تحصیل داده و تا مرحله دیپلم پیش بروند، گرفتن ویزای تحصیلی ضروری است.
در واقع با گرفتن این ویزا، امکان درخواست ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند نیز امکانپذیر میشود. ویزای دانشآموزی، ویزایی موقت محسوب شده و متناسب با دوره تحصیلی هر فرد صادر میشود. بهطور میانگین زمان موردنیاز برای صدور چنین ویزاهایی بسته به پروسه اداری هر کشور، از سه ماه تا یک سال زمان میبرد.
شرایط گرفتن ویزای دانشآموزی
برای گرفتن ویزای دانشآموزی داشتن شرط سنی بین 4 الی 18 سال ضروری است. همچنین قبل از درخواست ویزا، میبایست از طرف یکی از مدارس، کالجها و مؤسسات آموزشی کشور مقصد اقدام به گرفتن نامه پذیرش کرد. سپس با ارائه اسناد و مدارکی موثق به اثبات میزان توانایی تأمین مالی فرزند پرداخته و حداقل تا یک سال تحصیلی او را پشتیبانی کرد.
درصورتیکه کودک یا نوجوان اقدام به ادامه تحصیل در پایهای بالاتر میکند، ارائه ریزنمرات دو سال قبلی او به همراه معرفینامه از مدرسه قبلی نیز لازم است. در نهایت برای این رنج سنی کودک یا نوجوان، داشتن سرپرست یا قیم قانونی، امری است که سریعاً باید به آن پرداخته شود. همین گزینه دست والدین کودک را برای ارائه درخواست ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند باز میگذارد.
معرفی قیم یا سرپرست قانونی
آرزوی هر پدر و مادری موفقیت فرزندانشان در زندگی و بالأخص درجات علمی و آموزشی است. به همین جهت تلاش آنان برای تحصیل کودکان و نوجوانان خود در مدارس خارج از کشور امری منطقی و طبیعی خواهد بود. به همین جهت پس از گرفتن پذیرش از خارج از کشور و درخواست ویزای تحصیل، میبایست به معرفی یکی از والدین جهت همراهی با فرزند پرداخته یا یکی از اقوام درجهیک را در کشور مذکور بهعنوان قیم قانونی با سندی محضری اعلام کنند. این کار منجر به مهاجرت از طریق تحصیل فرزند خواهد شد.
با ادامه این پروسه، کشور مقصد به ارائه ویزایی با نام ویزای گاردین اقدام خواهد کرد. در اصل این ویزا جزئی از برنامههای اداره مهاجرت کشورهای مهاجرپذیر است تا آنان را به حضور در خاک خود به همراه کودکانشان ترغیب کرده و دیگر از بابت نگهداری و مراقبت از آنها نگران نباشند.
این مدل مهاجرت از طریق تحصیل فرزند بهعنوان یکی از سیستمهای مهاجرتی، در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان و سایر کشورهای اتحادیه اروپا دنبال میشود و به بسیاری از مهاجران دارای تمکن مالی مناسب، کمک بزرگی کرده است.
ویزای گاردین برای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند
در اینکه مهاجرت بهعنوان تحصیل بالأخص در کشورهای انگلیسیزبان، آیندهای روشن برای فرزندان ایجاد میکند، شکی نیست. مؤسسات، کالجها و مدارس پیشرفته و درجهیک این کشورها، موجبات آموزشی اصولی را ایجاد کرده و با امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، راههای پیشرفته را برای آنان باز میکند.
علاوه بر این، تحصیل فرزندان در خارج از کشور، مقدمات حضور والدین در خاک کشور مقصد را بهعنوان سرپرست فراهم کرده و مقدمهای برای گرفتن اقامت سایر افراد خانواده خواهد شد. مهاجرت از طریق تحصیل فرزند یکی از راههای مناسب و قانونی جهت ورود به خاک کشورهای تراز اول دنیاست.
ویزای گاردین برای والدینی صادر میگردد که بهقصد سرپرستی و همراهی کودکان و نوجوانان زیر هجده سال خود، اقدام به مهاجرت میکنند. این ویزا همزمان با صدور ویزای دانشآموزی از طرف کشور مربوطه، قابلارائه است. با گرفتن موافقت و دریافت ویزای گاردین، امکان ورود فرزند و والد در خاک آن کشور ایجاد میشود.
در واقع یکی از اهداف اصلی دریافت ویزای گاردین، مهاجرت از طریق تحصیل فرزند بوده و برداشتن گامی مهم بهسوی گرفتن اقامت دائم آن کشور است. ازآنجاییکه فرزند جویای علم، هنوز به سن قانونی نرسیده و امکان زندگی مستقل را ندارد، دولت به مادر یا پدر اجازه همراهی با او را میدهد. این قانونی است که ملزم به رعایت آن بوده و باید بهعنوان قیم یا سرپرست اصلی خود را معرفی کنند.
مزیتهای ویزای گاردین
گفتیم که دریافت ویزای دانشآموزی، به باز کردن راههای پیشرفت خانوادهها در کشور مقصد کمک کرده و یکی از راههای قانونی مهاجرت به شمار میرود. بسیار از کشورهای دنیا همچون استرالیا، کانادا، امریکا و انگلستان با صدور ویزای دانشآموزی، دریافت ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند یا ویزای گاردین را نیز برای والدین قانونی صادر کرده تا جهت پشتیبانی و همراهی با فرزند خود، دچار مشکل نشوند.
ازجمله مزایای دریافت ویزای گاردین میتوان به حمایت یک سرپرست از چند دانشآموز اشاره کرد که منجر به امکان حمایت یک والد از کلیه فرزندان خود بهطور همزمان شود. با ورود یکی از دانش آموزان به کشور مقصد و گرفتن ویزای گاردین برای والد موردنظر، میتوان برای سایر فرزندان نیز درخواست ویزای تحصیلی داد. پس والد از سایر فرزندان جدا نمیماند.
هر والدی که بهعنوان سرپرست با فرزند خود راهی کشور مقصد گردد، حق استفاده از کلاسهای زبان انگلیسی جهت آموزش و بالا بردن مهارتهای گفتاری و شنیداری را خواهد داشت. مدتزمان هر کلاس بیست ساعت در هفته برنامهریزی میشود.
پس از گذشتن زمانی معین از دریافت ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، والد همراه میتواند تقاضای ویزای کاری کرده و در آنجا مشغول به کار شود. این مدت برای هر کشور متفاوت است. علاوه بر آن، امکان تبدیل ویزای گاردین به اقامت دائم پس از گذشت حداقل پنج سال امکانپذیر است. همچنین ارسال دعوتنامه برای والد دیگر و سایر فرزندان، با گرفتن این ویزا وجود خواهد داشت.
واجدین شرایط دریافت ویزای گاردین
ازآنجاییکه دریافت ویزای گاردین، امکان دریافت سایر ویزاها را در طول زمان ایجاد میکند، قدمی مهم در مسیر مهاجرت محسوب میگردد. در واقع هر والدی که فرزند را همراهی کرده و مسئولیت پشتیبانی و نگهداری از او و سایر فرزندان را بر عهده بگیرد، میتواند به تبدیل ویزای خود بهعنوان ویزای کاری، تحصیلی یا سرمایهگذاری اقدام کند.
ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند یا همان ویزای گاردین، امکان اقامت دائم را به فرد نمیدهد، مگر آنکه شخص اقدام به تبدیل ویزا به سایر ویزاهای ممکن کند. بدین ترتیب شانس بسیار خوبی برای خانوادههایی است که به اقدام به آموزش کودکان خود در مدارس خارج از کشور میکنند.
دریافت ویزای گاردین برای افرادی با شرایط ذیل صادر میگردد:
_ مادر، پدر یا قیم قانونی کودکان و فرزندان در بازه سنی 4 الی 18 سال.
_ امکان معرفی یکی از بستگان ساکن در کشور مذکور بهعنوان قیم وجود دارد.
_ سرپرست برای دریافت ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، ملزم به زندگی با کودک یا نوجوان در یک محل بوده و او را پشتیبانی مالی و عاطفی کند.
_ ارائه اسناد تمکن مالی سرپرست یا قیم قانونی، جهت پشتیبانی از فرزند، الزامی است.
_ ارائه گواهی سلامت پزشکی برای سرپرست الزامی است.
_ امکان پرداخت هزینه و دریافت بیمه درمانی فرزند و والد وجود داشته باشد.
_ سرپرست یا قیم بههیچوجه نباید دارای سو سابقه کیفری باشد.
شرایط اخذ ویزای گاردین والدین برای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند
مهمترین و اصلیترین فاکتوری که به خانوادههای ایرانی کمک میکند تا بتوانند نسبت به اخذ ویزای دانشآموزی و بهتبع آن ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند یا همان گاردین اقدام کنند، اثبات تمکن مالی آنهاست. ازآنجاییکه ایران، بالأخص در سالهای اخیر، دچار مشکلات فراوانی در رابطه با سقوط ارزش پولی خود شده و روابطش با سایر کشورها دچار چالشهای زیادی شده است، گرفتن ویزا از کشورهای اروپایی، کانادا، امریکا و استرالیا آسان نیست.
نکته بسیار مهم دیگر در ارتباط با عدم موافقت دولت مقصد به مهاجرت ایرانیها، ارزش پاسپورت ایران است؛ بنابراین بیشترین موردی که میتواند به خانواده در رابطهها با اینگونه مهاجرتها کمک کند، وجود توانایی مالی و اثبات آن به دولتهای متنوع کشور مقصد است.
مراحل دریافت ویزای گاردین
همانطور که گفتیم برای مهاجران غیراروپایی، اثبات تمکن مالی برای دولت کشور مقصد بسیار حیاتی است. ازآنجاییکه تحصیل فرزندان در مدارس و کالجها، بدون حمایت دولت بوده و نیاز به پرداخت شهریه، هزینههای زندگی و سایر موارد دارد، والدین باید به این نکته کمال توجه را داشته باشند.
بهطور معمول کشورهای اروپایی و کانادایی، با توجه به ارزش کم پول ایران، هزینه تحصیل وزندگی قابلتوجهی دارند. به همین علت والدی که درخواست مهاجرت از طریق تحصیل فرزند خود را دارد، لازم است برای دریافت ویزای گاردین شرایط آن را بهطور کامل در نظر بگیرد.
مدارک دریافت ویزای گاردین عبارتند از: تکمیل فرم درخواست ویزا، پاسپورت دارای حداقل شش ماه اعتبار، گواهی بانکی و سایر اسناد و مدارک مالی مبنی بر تأمین تمکن مالی کشور مقصد، اثبات قانونی با ارائه گواهی عدم سابقه کیفری، مدارک کامل شناسایی مبنی بر اثبات سرپرستی فرزند و کپی ویزای تحصیلی فرزند در آن کشور. جهت بررسی و رسیدگی به پرونده و ارزیابی مدارک متقاضی ویزای گاردین، پرداخت هزینه بررسی ویزا بهاضافه مالیات مربوطه ضروری است.
زبان انگلیسی؛ ویزای دانشآموزی و ویزای گاردین
یکی از مهمترین نکاتی که خانوادههای مهاجرین به آن اشاره میکنند، تسلط و داشتن مدرک زبان انگلیسی برای گرفتن ویزای دانشآموزی و به دنبال آن ویزای گاردین است. در اینجا باید گفت برای گرفتن این دو ویزا داشتن مدرک رسمی بههیچعنوان موردنیاز نیست، اگرچه داشتنش تأثیر به سزایی در پیشبرد روند گرفتن ویزا دارد.
با اینحال در پروسه مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، بدون داشتن مدرک، میتوان پس از ورود به کشور مقصد در دورههای آموزشی شرکت کرده و کورسهای آموزش زبان انگلیسی را در مدرسه، کالج یا مؤسسات مربوطه گذراند. برای طی این دورههای از دانشآموز یا والد مربوطه دعوت به عمل میآید.
ذکر این نکته ضروری است که برای ارائه درخواست ویزای دائم پس از گذشت چند سال، یادگیری زبان انگلیسی و ارائه مدرک معتبر واجب بوده و نیاز به گرفتن نمره قبولی و حدنصاب مربوطه دارد.
رویه مهاجرت از طریق تحصیل فرزند
ازآنجاییکه پروسه مهاجرت از طریق تحصیل فرزند با گرفتن ویزای دانشآموزی و پسازآن درخواست ویزای گاردین، تازه شروع خواهد شد، باید در مورد روند این فعالیت که منجر به اخذ ویزای دائم و در نتیجه گرفتن پاسپورت و اخذ شهروندی کشور موردنظر میشود، دانست. خانوادههای علاقهمند به تحصیل فرزندشان در مدارس، کالج و مؤسسات آموزشی خارج از کشور، میتوانند در بازه سنی 4 الی 18 سال اقدام کرده و با گرفتن پذیرش تحصیلی از یکی از آنها، درخواست ویزای تحصیلی دانشآموزی بدهند.
بدین ترتیب با موافقت سفارتخانه متبوع و دریافت ویزا، با توجه به داشتن بند سرپرستی اقدام به گرفتن ویزای گاردین کرده و به همراه کودک یا نوجوان خود مهاجرت از طریق تحصیل فرزند را انجام دهند؛ اما پس از مهاجرت، کار اصلی برای سکونت دائمی در آن کشور تازه شروع میشود؛ زیرا که ویزاهای دانشآموزی و گاردین، ویزاهایی موقتی بوده و امکان گرفتن اقامت دائم و پاسپورت آن کشور را به فرد مهاجر میدهند.
والدی که اقدام به مهاجرت از طریق تحصیل فرزند میکند، میبایست در اولین قدم و در صورت نداشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی اقدام به یادگیری این زبان در مؤسسات مجاز کند و در نهایت موفق به گرفتن مدرکی معتبر گردد. سپس برای تغییر ویزای خود به ویزای کاری، تحصیلی، سرمایهگذاری و… تلاش کند. والد مهاجر در طول داشتن ویزای گاردین اجازه 20 ساعت آموزش در هفته را خواهد داشت.
تبدیل ویزای گاردین به سایر ویزاها باقابلیت گرفتن اقامت دائم
پس تا اینجا مقاله مشخص شد برای گرفتن اقامت دائم نمیتوان با ویزای گاردین اقدام کرد. در اصل ویزای گاردین، دروازه ورود به کشور موردعلاقه را باز کرده و پس از آن سرپرستی که به همراه فرزند خود وارد خاک آن کشور شده، باید تلاش مضاعفی کند تا ویزای موقتی مهاجرت از طریق تحصیل فرزند خود را به ویزای دائمی از انواع مختلف تبدیل کرده و با استفاده از آن ویزا، برای همسر و سایر فرزندان بالای 18 سال خود، اقدام به درخواست و تقاضای ویزا کند.
بدین ترتیب کل خانواده امکان حضور در کشور متبوع را پیدا کرده و پس از مدتی معین، امکان گرفتن شهروندی آن کشور را خواهند داشت. در اینجا به تفکیک انواع ویزاهایی که امکان اقامت دائم پس از ویزای گاردین را به سرپرستان کودک میدهد، توضیح میدهیم.
اخذ ویزای تحصیلی
در این روش، سرپرست پس از مهاجرت از طریق تحصیل فرزند و ورود به خاک آن کشور، در ابتدا از بند اجازه تحصیل بیست ساعت در هفته استفاده کرده و موفق به گرفتن مدرک معتبر زبان میشود. ذکر این نکته لازم است که والدین آیندهنگر، میتوانند قبل از ورود به کشور خارجی موردنظر، اقدام به گرفتن مدرک آیلتس، تافل یا سایر مدارک زبان معتبر خود کنند.
بدین ترتیب پروسه آموزش زودتر انجامشده و در پیشرفت کار، سرعت عملی بالاتر خواهند یافت. بهعنوانمثال، برای ادامه تحصیل، لازم است که نمره آیلتس بالای شش داشته باشند. حال با داشتن این مدرک، در خاک آن کشور اقدام به ادامه تحصیل و گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاههای آن کشور کرده و ویزای خود را به ویزای تحصیلی تبدیل میکنند.
والدینی که بتوانند ویزای دانشجویی دریافت کنند، امکان کار پارهوقت آنهم به مدت بیست ساعت در هفته را داشته و با توجه به ارزش ریال پایین کشور ایران تا حدی از پس مخارج روزمره خود و فرزندشان در آن کشور، بر خواهند آمد. گفتنی است با ویزای دانشجویی نیز امکان همراهی سایر فرزندان زیر 18 سال نیز ممکن بوده و برای آنان نیز تحصیل در مدارس و کالجها رایگان ارائه میشود.
اخذ ویزای شغلی
والد همراه، پس از مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، به دو طریق امکان دریافت ویزای کار را خواهد داشت. اول آنکه بتواند به تحصیل بپردازد و ویزای دانشجویی دریافت کند. بدین ترتیب پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود، قادر خواهد بود ویزای تحصیلی خود را به ویزای جستجوی کار تغییر داده و در نهایت در بازه ششماهه الی یکساله موفق به یافتن کاری مناسب شود. حال با داشتن این ویزا، بهآسانی همسر و سایر فرزندان بالای 18 سال و اقوام درجهیک خود را وارد خاک آن کشور میکنند.
راه دوم یافتن کار پس از ورود به خاک کشور متبوع خود با استفاده از ویزای گاردین است. بدینصورت که والد یا سرپرست همراه کودک یا نوجوان، پس از ورود بهصورت مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، اقدام به یافتن کار موردنظر کرده و با داشتن پیشزمینههای مدارک تحصیلی، سوابق کاری و مدارک زبان، باید بتواند کارفرمایی را مجاب کرده و استخدام شود.
بدین ترتیب ویزای گاردین قابل تبدیل به ویزای کاری شده و در نهایت همان پروسه امکان دعوت از سایر اقوام را خواهد داشت. ویزای کاری امکان تبدیل شدن به اقامت دائم را داشته و میتواند برای فرد و سایر همراهانش حق شهروندی و پاسپورت آن کشور را به ارمغان آورد.
شرایط گرفتن ویزای گاردین در برخی کشورها
در این قسمت میخواهیم بهاختصار شرایط گرفتن ویزای گاردین از سه کشور انگلیس، استرالیا و کانادا را بررسی کنیم.
انگلستان
در کشور انگلستان که یکی از پیشرفتهترین نظامهای آموزشی و تحصیلی دنیا را دارد، برترین آموزشگاهها، کالجها و مدارس موجود هستند. بهطور حتم آموزش در مدارس انگلستان، منجر به داشتن آینده درخشان در جهت علمی و شغلی کودکان و نوجوانان خواهد شد. والدینی که دارای فرزند زیر 12 سال هستند، میتوانند با دریافت ویزای دانشآموزی اقدام به درخواست ویزای گاردین و مهاجرت از طریق تحصیل فرزند کنند.
درخواست ویزای گاردین نیاز به سه ماه زمان داشته و مدتزمان اعتبار آن یکساله بوده و امکان تمدید بهصورت سالیانه را با رعایت پیششرطهای مربوطه خواهد داشت. یکی از این شروط، نرسیدن سن نوجوان به دوازده سال تمام است. دانستن این نکته ضروری است که در صورت گرفتن پیشنهاد کاری در حین داشتن ویزای گاردین، امکان تبدیل به ویزای کاری در خاک انگلستان وجود ندارد. بلکه باید از خاک کشور خارجشده و پس از طی پروسه جاب آفری مجدد با ویزای کاری وارد این کشور شد.
استرالیا
در کشور استرالیا، مدارس، کالج و مؤسسات آموزشی دارای نمره بالایی بوده و سطح مطلوبی از آموزش را ارائه میدهند. به همین علت یکی از کشورهای موردعلاقه خانوادهها جهت مهاجرت از طریق تحصیل فرزند خود هستند. در این کشور تقاضای ویزای گاردین با داشتن ویزای دانشآموزی فرزند زیر 18 سال امکانپذیر است.
سرپرست کودک میتواند یکی از اقوام درجهیک یا دو دانشآموز بوده و برای گرفتن آن باید یک ماه و نیم قبل از شروع دوره آموزشی اقدام کرد. در این کشور امکان آموزش زبان برای والد مهاجر، بهاندازه بیست ساعت در هفته موجود است. مدت اعتبار ویزای گاردین استرالیا تا پایان تحصیلات دانشآموز یا رسیدن سن به هجده سال است. این ویزا نیز موقتی بوده و برای اقامت دائم میبایست آن را تبدیل به ویزای معتبرتری کرد.
کانادا
در کشور کانادا، سن دانش آموزان برای تحصیل متفاوت بوده و بسته به ایالت مربوطه بین 18 الی 19 سال تمام است. به همین علت زیر این سن بزرگسال محسوب نشده و جهت تحصیل و اقامت در کانادا، نیاز به سرپرست و همراه دارند.
دانشآموزانی که زیر سن 14 سال تمام هستند نمیتوانند بدون سرپرست در این کشور اقامت کنند؛ به همین دلیل برای یکی از والدین آنها ویزای گاردین صادر میشود. امکان تبدیل ویزای گاردین به ویزای کاری و تحصیل با وجود اقامت در خاک کانادا وجود داشته و نیاز به خروج از سرزمین نیست.
مهاجرت از طریق تحصیل فرزند در خاک کانادا، این امکان را به والدین میدهد تا با گرفتن ویزاهای گوناگون، اقدام به گرفتن زمان جهت دریافت پاسپورت کرده و سایر اعضای درجهیک خانواده را نیز وارد این کشور کنند. بدین ترتیب کانادا یکی از بهترین کشورهای قابل مهاجرت برای ایرانیان محسوب میشود.
نتیجه گیری
در این مطلب سعی کردیم تا اطلاعاتی را در زمینه مهاجرت از طریق تحصیل فرزند با شما در میان بگذاریم. در این نوع از مهاجرت نیاز است تا افراد یک سری از شرایط را داشته باشند که در این مطلب به بررسی آنها پرداختیم. از این رو اگر میخواهید از این طریق به مهاجرت بپردازید، مطالعه این متن میتواند برای شما مفید باشد.
سوالات متداول
بهطورمعمول تحصیل در دورههای کمتر از شش ماه، نیاز به درخواست ویزای تحصیلی ندارد.
- رده سنی 4 الی 18 سال
- داشتن نامه پذیرش از مدارس ، کالج و یا موسسات آموزشی
- مدارک اثبات تمکن مالی
- مادر، پدر یا قیم قانونی کودکان و فرزندان در بازه سنی 4 الی 18 سال.
- امکان معرفی یکی از بستگان ساکن در کشور مذکور بهعنوان قیم وجود دارد.
- سرپرست برای دریافت ویزای مهاجرت از طریق تحصیل فرزند، ملزم به زندگی با کودک یا نوجوان در یک محل بوده و او را پشتیبانی مالی و عاطفی کند.
- ارائه اسناد تمکن مالی سرپرست یا قیم قانونی، جهت پشتیبانی از فرزند، الزامی است.
- ارائه گواهی سلامت پزشکی برای سرپرست الزامی است.
- امکان پرداخت هزینه و دریافت بیمه درمانی فرزند و والد وجود داشته باشد.
- سرپرست یا قیم بههیچوجه نباید دارای سو سابقه کیفری باشد.
ارتباط با ما
اگر درباره ی این مقاله سوالی داشتید که به پاسخش نرسیدید، متخصصان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.
0 Comments